"Det var väl inget - Jag har åkt kundvagn genom tyskland"

Sista idioten gick precis ut ur dörren. SSE + hangarounds var här ikväll. Vi såg kvarteret skatan och Hipp Hipp, skånsk humor är helt klart den bästa. Det är även därifrån jag tagit rubriken. Jag har en del humorboxar som jag köpt för hårt förtjänade pengar.

Seinfeld säsong 1,2,7
Best of monty Python
Hipp Hipp alla säsonger
Kvarteret skatan alla säsonger

Idag var jag och köpte årskort på Friskvårdskompaniet så det känns skönt att ha det gjort. Idag var nästan hela familjen där och tränade. Kändes lite småroligt då Lina, Johan, jag och pappa sitter på rad på varsin motionscykel.

Klippet nedan är helt sjukt bra!


Dundercupen - Bilder




Kvinnomisshandlare och tvådagars D-bure

Igår så blev det hockey på Anderstorp IP med de modiga hjältarna Jacob, Dennis, Cillan, Carl, undertecknad och sist men inte minst Adam.  Var riktigt kul, var väldigt längesen jag åkte skridskor. Tycker även jag hade överraskande bra balans på rören för att vara skåning.

Var riktigt kul tills Dennis kände behovet av att förstöra den underbara dagen för alla. Han lägger då en lobb som träffar cillan rakt på pannan. Stämningen förvandlas över en sekund och Dennis börjar hånskratta och försöker skylla ifrån sig. Men jag känner igen en kvinnomisshandlare då jag ser en. Det syns i ögonen, hatet. Vi spelade vidare men det var hela tiden en väldigt irriterande stämning.




Jag kände suget för att hämnas Cillans skada. Men Dennis kändes aningen för stor för att starta slagsmål mot bara så där. Jag får då syn på jacob på sidan av planen och han har samma färg på hjälmen som Dennis. Det får räcka tänkte jag och kastar handskarna mot Jacce. Men han lyckas värja sig mot anfallet och får även in en och en annan smäll i ansiktet på mig. Det hela bryts och jag lämnas med ett illasinnat blåöga.

På kvällen så for vi till Tilda där det var väldigt mycket folk och vi såg JVM som startade halv 1. Men före det så drog jag, Benne, cillan adam och karl iväg till max för att se där fanns nåt kax och jag köpte ett dubbelt buremål. Något som jag även gjorde dagen efter. Det krånglade till sig med skjutsen men Mamma ställde upp och hämtade mig runt klockan 4 fast hon hade jobb klockan 6 dagen efter - Årets hjälte.

Kvinnomisshandlare
Kvinnomisshandlare.

Imorgon blir det lite utav en bildspecial, Peace

"Jag ska giva dig på moppo"

Hade en väldigt skön julafton fylld av traditioner i allmänhet, och Kalle Anka i synnerhet.
Fick väldigt mycket olika saker, pengar och sådant.
På Juldagen var vi hos pappa och firade. Där även farmor var, hon har blivit lite speciell på sista tiden. Hennes julklapp till mig var en riktig uppvisning i omedveten humor. Då jag öppnade mitt paket såg jag att det var en handduk. Något jag inte har särskilt stor nytta av då jag bor hemma, sånt betalar mamma. Men till min lättnad låg där även ett kuvert. Men när jag öppnar kuvertet så ser jag tre silvermynt. Två femmor och en enkrona. Elva svenska riksdaler med andra ord. Hon har blivit lite virrig på sistone och kanske är det förklaringen. Men hon är jättegullig och jag älskar henne ändå.

Av Pappa fick jag protein- och kolhydratpulver, ska även köpa årskort på friskvårds tillsammans med samme. Hoppas bara jag blir kvitt min förkylning så jag kan börja träna på riktigt allvar med löpning och så vidare.

Idag har jag varit på Balzac med SPU för att sedan dra oss upp mot matchen där AIK slarvade bort tre poäng. Senare under kvällen åkte jag till Calle Nossén där det var ganska mycket folk. Till min förvåning sitter Camilla, Lisa och Jacce och spelar halo3 för fullt då jag kommer dit. Skön kväll i alla fall

Nedan får ni se hur ett julklappspaket ska slås in! Lasse Kronér!




Lisa har genomgått ett antal plastikoperationer...



Imorgon blir det stan, ses på lan

Jul

Dan före dopparedan ringde emil mig vid halv 11-tiden och sa att han var väldigt sugen på en julkorv. Jag försökte då hinna klart att slå in allt jag skulle slå in och mötte honom vid max. Då drog vi till macken och köpte varsin bratwurstmeny. En kille vid bordet bredvid var helt klart hög på lite olika olagliga substanser och sa en del roliga saker vilket gjorde det hela lite mer intressant.

En annan kul grej är att de har porrfilmerna i en hållare från marken och två meter upp precis bredvid man äter. Att snaska Bratwurst samtidigt som man får se tysken Hans, 32(cm) ståtligt visa upp sitt praktstånd på omslaget är INTE bra för matlusten då man äter en stor korv från just tyskland. Korven gick i alla fall ned och vi drog till Davve.

Vi varvade NHL-tittande med att snacka dynga. Brudar och utlandsresor var nog det som det snackades mest om. Vid 4-tiden drog vi igång transformers, vi kom fram till att Megan Fox är ganska het, och var förmodligen orsaken till att vi såg filmen i första hand.



Från filmen



Det är halva priset på årskort på Friskvårdskompaniet ifall man är två som köper.
Är det någon som är sugen?






Fredaaurn och Luuurdaahn

I fredagskväll så anslöt fler och fler till lägenheten på norrböle, vi bestämde oss då för att dra till cillan där också maja och emy var och inte minst cillans hund Leopold. Var tyvärr tvungen att se en liten del av high school musical och den var verkligen skit! Sen lyssnade vi på Paul Potts och lekte mörkergömma - epic.

Idag var jag på stan med grabbarna. Har handlat ungefär hälften av de julklappar jag ska köpa - saknar ändå tiden då en teckning gjorde föräldrarna glada. Jag, emilm, jojje, chovas och dennis åt på dallas och gick inte ut förrän nästan två timmar senare. Båsen är riktigt soft.

På kvällen var vi några som drog till david för att se tungviktsmatchen mellan holyfield och valuev. Ryssen var riktigt tråkig så vi bestämde oss för att se Never back down istället. Likheterna med step up två var av helt sjuka proportioner. Några var;

Töntig kille som hjälper huvudpersonen, check
solklart uppdelat vem som är god och ond, check
Det finns en tävling som de som deltar får veta på sms dagen före den äger rum, check
Få dessa att göra upp i någon slags halvt undergroundtävling, check
de lämnar riktiga tävlingen för att sedan göra upp utanför där alla slår på strålkastarna på bilarna, check
de goda lyckas ta sig ur ett underläge som borde vara helt omöjligt. check.

Och hela filmen går i samma stuk som step up 2. Men det var ändå en helfet film som ni borde kolla in.





CCCP - OSKAR - Bråk på dunder - Landslagscillan

bruushaan

Brorsan har kommit hem för julen, grymt. Ikväll ska detta firas med kebabpizza från Viking. Johannes ska komma och som vanligt snylta på vad mitt hus har att erbjuda. Ifall det är mat, pengar eller tandborstar spelar ingen roll, han tar vad han vill ha. Och den här gången är det kanalen tv4 sport som finns i blickfånget på pojken. Själv ska jag till Jonte, får se vilka mer som kommer dit.



Mmm - Korvgubben

Dundercupen

Det är med tårar rinnandes nedför mina kinder som jag konstaterar dagens resultat.
Det började bra med en stabil vinst mot lillebror SPMJ1. Jag har ingen större lust att gå in på de andra matcherna. Räknar med att få tag i lite bilder från dagen. Blir nog något utav ett bildspecial imorgon ifall Johannes behagar att ta med sig sin kamera! Det filmades även från matchen idag, får se då det kommer upp material därifrån. Den skyldige duden är just duden. Passar på att buffa ogge å elias videoblogg - www.papsorna.blogg.se






Schema inför morgondagen

Idag på hålet så drog jag till coop och myrorna med Johannes. Fanns sjukt mycket trevligt. Hittade en jacka som måste ha gjorts under den mörkaste delen av 80-talet. Kommer bild sen.

Vi började även måla på fanan.

Grabbarna är oerhört taggade inför morgondagen -

07.00 - Uppladdningen börjar då vi träffas på skolan i F57 för att göra diverse andnings- och avslappningsövningar gemensamt.

08.00 - En promenad runt området för att grabbarna ska komma igång ordentligt inför dagen. Ledarstaben spelar schack utanför biblioteket.

08.30 - Frukost i lärarrummet, vet ännu inte vad detta blir pågrund av ekonomiska problem, beror helt på vad som finns att tillgå i lärarrummet.

09-12. Spelarna hålls inlåsta i hemligt rum för att de inte ska störas.

12.00 Lunch får spelarna sno själva - för ledningen ligger nu under extra bevakning hos vaktmästare och har mottagit anmälningar.

12.45 - Spelarna får en hutt vodka och ett fem minuters kok stryk för att förberedas inför det tuffa spelet på plan.

MÅSTE SES

 

Dundercupen

Bara två dagar kvar nu och jag är fortfarande hemma från skolan. Jag har dock bestämt mig för att vara den starka ledarfiguren som MediaAlliansen behöver. För att få den respekt och auktoritet som jag verkligen behöver så funderar jag på att strunta i att raka mig - Mustasch = Respekt!

Vi har fått ytterliggare ett avhopp - Matilda Engström. Vi i ledningen ångrar så här i efterhand starkt att vi inte tvingade samtliga spelare att skriva på ett kontrakt som tvingar de till spel oavsett.

MediaAlliansen tvingas spela tre stycken kvalificeringsrundor innan vi får gå vidare. Först ut är SPMJ1, stekhett Derby. Där det inte råder någon frågan om vilka som har rollen som storebror. Vi hoppas på rejält stök i samband med matchen, på plan och utanför. Det ska kännas att det är en hatmatch.


Magnum P.I vet hur en mustasch ska bäras.

Otymplig tönt

Jag hörde idag att vi har matteprov på måndag. Jag gjorde mitt första tal på kapitlet idag - upplagt för MVG...
Mår inte alls bättre, hoppas jag inte har fått halsfluss för att dundercupen är på onsdag. Får väl vara tränare annars. Grekiska polisen har nu gjort av med sina 4600 tårgaspatroner som de använt i kravallerna. Som sagt, Greker kan det där med våldsamt upplopp.

Igår var det väldigt många olika Lundmarks och Marklunds här. Petter J var den enda som inte heter det av de som var här. Jag, sen Ludwigm, Johannesm och emilm. Väldigt många sexfingershandskar på hatthyllan alltså.

De drog upp lite gamla minnen - Nämligen Bonde söker fru-Fredrik!  Otymplig tönt har verkligen fått ett ansikte tack vare den här mannen. Här är hans speed date med en av de som sökte, och som faktiskt kom långt. Ni borde kolla vidare på fler klipp med den här mannen, han är en guldgruva!



Somna två, vakna klockan sex

Igår då jag kände att jag var klar med psykologin för kvällen fastnade jag i en dokumentärfilm om Graffitiscenen i New York på 80-talet. Den var helt sjukt bra gjord, kommer definitivt se om den. La mig ändå i hyfsad tid men kunde inte somna förrän vid två. Vaknar till vid fyra och därefter hamnar jag som i något slags dyliriskt läge då jag inte vet om jag drömmer eller är vaken, ligger som och ständigt halvsover fram tills klockan sex då jag får nog och går upp.



Sitter och kollar lite på skateskor - funderar på nåt av de par nedan. Ska väl även köpa en bräda snart. Den som jag har nu köpte jag då jag gick i 3an -4an. Sålde den till en kompis. Som gjorde riktigt snyggt på gripen med hjälp av vit tip-ex. (Ironisk) Jag köpte sedan tillbaks den. Så nu ligger den någonstans på mitt rum, sliten och ful. Kan uppdatera med bild lite senare.


feberfrossa

Då man får feberfrossa så kan man få för sig att man ska ha på sig mycket kläder. Tidigare såg dagens outfit ut så här förklarat med ord.

Sockar + Tjocksockar + extra tjocksockar + tofflor.
långkallingar + mjukisbyxor
Våga-Tshirt + bondelid luvtröja + En riktigt varm och tjock cardigan.
Elementet på max och ett varmt täcke till det

Har några sidor psykologiarbete kvar nu och inlämningen är imorgon så det låter väl inte så lovande, speciellt inte då jag satsar på MVG. Nöjer mig inte med G/VG som Johannes säkerligen gör.

Förövrigt så kan grekerna det här med våldsamt upplopp.


Mediajohannes

Johannes har nu köpt en systemkamera från expert och börjar redan bli en tvättäkta fotonörd. Har redan berättat om sina framtida planer på att köpa ett objektiv för över 10.000 sek. Väldigt synd för honom att vi spelade bort hela fotokursen i ettan.

Det sägs ha varit en rolig resa igår, trots förlusten. Dock så slängdes is mot bussarna då vi skulle fara. Ryktas om ett storskaligt snöbollskrig nästa gång de kommer upp. En skön vinteraktivitet.

Är förövrigt fortfarande grymt sjuk så det blir nog bara att vara hemma i helgen.


Glory Days - Fotokursen -07
 

Avstängd

Vad kan jag säga, jag är född rebell. Har alltid haft svårt att följa regler, jag lever efter mina egna. Nu har min livsstil slutligen fått ödesdigra konsekvenser. Jag har blivit avstängd från apberget till 21.47 ikväll. Det kommer vara svårt. Men jag ska stå rak i ryggen och ta smällen som en man.

Förövrigt så är jag väldigt sjuk idag och missar därför Luleå borta. Känns riktigt tråkigt, väldigt många polare som ska åka. Vill även passa på och hälsa Samuel grattis på födelsedagen.

Första luleå borta - Plexit klarade inte av att stå emot målfirande AIKare.

Grattis mannen!

Innan han blev hård!

This is England

Innan jag slog ihop ögonen för kvällen igår slog jag den grymma filmen This is England. 12-åriga Shaun är väldigt utanför i skolan innan ett fredligt skinheadgäng tar sig an honom. Allt är bra tills en äldre skinnboll gör entré i gänget, Combo. Som tar med sig rasistiska värderingar vilket delar gänget. Dialekten och omgivningen är nog det skönaste med filmen.



Ikväll blir det nog riktigt mycket plugg. För imorgon har jag ingen tid till det, då ska jag på Luleå borta. Kommer bli riktigt skoj.
Bussen går halv 5 och det är ännu inte för sent för att anmäla sig.  - 070-5977915

Det kostar 200 blankt.

Gårdagen

Var först och lirade futsal på campus var riktigt kul. Sen var jag förbi stina innan hon skulle åka och kolla ifall hon fått resefeber. Thailand en månad låter inte dåligt alltså. Fast jag väljer nog en traditionsenlig svensk jul före det varje dag i veckan ;) Blev lite stressigt med att hinna till Balzac före matchen, men en hamburgertallrik hann i alla fall slinka ned.

Matchen är väl inte så mycket att prata om, värdelöst att de viker ned sig på det sättet. Hoppas Adam Larsson aldrig kommer göra det då han blir uppflyttad till A-laget.

Kvällen blev i alla fall ganska lyckad. Ganska mycket folk och så vidare.


Min sköna cykel                        Elin oc c;o                              

                                         
Bonusbild på Johannes från i fredags.


        

Futsal

Blev tillfrågad om jag ville och komma och lira lite futsal med 92-gänget. Självklart. Längesedan man körde ett riktigt fotbollspass.

Lite senare verkar det som att det blir balzac innan hockeyn börjar. Riktigt taggad, MoDo kommer upp med ca 30-40 pers.


Från utanför puben, Mora borta förra säsongen.

"Självförsvar är för tjejer, anfall för killar"

Löpte lite på gymmet innan skolan, och timade som vanligt riktigt dåligt. Åt min lunch på ganska exakt tre minuter, tror nästan det var rekordtid. Sen hade vi i alla fall Aikido på gympan, troligtvis den tråkigaste kampsporten i världen, mest kullerbyttor. Höjdpunkten var när Albin gjorde sin sjukt grymma hoppspark med båda fötterna, flög hur långt som helst, asiatvarning på den sparken.

Sen tycker jag att det ger mer att lära sig anfall än försvar, om jag lär mig självförsvar kanske jag får använda mig av det 2-3 gånger hela livet. Men om jag lär mig anfall kan jag använda det så ofta jag vill.

Sen så hade Jojje ett skönt citat:
"Tjejerna borde få träna aikido och självförsvar, och killarna anfall i thaiboxningen, då får alla träna på det de verkligen behöver"





Sovmorgon

Igår kväll fick jag veta att vi har sovmorgon till tolv, känns ganska skönt. Ikväll verkar det som att emilm och samme ska komma hit, vi ska se Adulthood. Första filmen kidulthood var riktigt bra, hoppas andra håller samma klass. Handlar om en massa förortsungar i London där det i princip endast finns Hoodies och Chavs. Adidasbyxor och vita sneakers är ständigt återkommande. Kommer nog bli en grym kväll hur som helst.

Chavs som sitter och hänger


Nu då jag har lite tid innan jag börjar så ska jag nog köra ett konditionspass på friskvårds. På gympan har vi Aikido eller Hapkido (same shit, different kinessport.)




Värd dag

Jag gick till skolan idag, då jag kommer fram 25 i 9 tar jag steg mot E65, klassrummet där vi vanligtvis på torsdagar har svenska. Men det var tomt, så jag ringde johannes och fick reda på att vi hade film på nordanå. Så det var väl bara att ta steg åt det hållet. Det var nån slags independentrulle om en rumänsk brud som ville göra abort svart. Riktigt annorlunda film, riktigt seg men ändå underhållande. Man fick verkligen känslan av att vara i ett fattigt öststatsland.

Jag tog albins hittade turkcykel och cyklade tillbaks till skolan med honom bak på. Det råder ingen tvekan om att det är en turk som haft cykeln innan, färgkombinationerna och formen på cykeln är tydliga tecken på detta. Han berättar att då han ser en turk så cyklar han extra fort för att ifall det är ägaren så ska de inte se att det är deras cykel, han undviker även campus.

Hur som helst så fick vi i bävergänget syn på sovjetiska armemössor i lärarrummet. Skulle vara perfekt till Dunder.


En helt irrelevant bild från nian

Galning välter datorer på atorp

Idag var det någon över 20 som gick och ställde sig vid datorerna där vi alltid brukar stå och spela icy tower. Jag var för tillfället på medialektion. Men arvid och Jojje stod där. Då slår 20-åringen till datorskärmen med knytnäven och sliter av den från hållaren.

Går bort en bit men återvänder sen. Då drar han loss hela skärmen och slänger ned den på golvet. Och börjar springa, tydligen så ska någon ha jagat ifatt honom för polisen griper honom vid Rusta. Enligt jojje så såg han starkt påverkad ut, stirrig blick och var väldigt arg. 

Jag och Jojje slapp i alla fall gå till stan och blev hemskjutsade av den för dagen så snälla civilaren.

Dundercupen

Nu har vi anmält MediaAlliansen. Vi behöll en ren mediatrupp då de flesta inte ville blanda in utomstående. Återkommer med positioner imorgon. Det ska även skrivas kontrakt med samtliga spelare i slutet av veckan.

Riktigt skön låt från The Gaslight Anthem. Får bli ett längre inlägg imorgon


Streets

Varit hos Jacce ikväll, lirade halo, var riktigt längesedan. Har helt klart blivit mindre nörd på senare tid. Kommer förmodligen bli ändring på detta då min vapenbroder JP brännt ut Fable 2.
Hjälten har även fixat Foo Fighters live at wembley på DVD - Wickeeed

Delar med mig av The Streets sjukt sköna - Dry your eyes mate.


Resa

Både jag och jojje satt på spanskan och var inne på lite olika resesidor. Helt sjukt vad billiga resor det finns om man bara vet hur man ska leta. Ryanair flyger till London i Januari för ungefär 150-200kr tur och retur. Tågresan till stockholm t/r kostar ungefär 300.

Fast det blir nog Johannes som åker själv dit nu. Jag har inte ekonomin iaf, jag prioriterar en utlandsresa med grabbarna till sommaren istället. Skulle vara så grymt roligt. Även ifall det vore soft att dra till England med Jojje. Skulle vilja träffa snubbarna från Leicester över några pints.

Följde även Jojje och kollade på systemkamera idag, verkar som han vill bli en fullfjädrad media**ra.


Så här skönt låg man första natten då vi var över första gången.


Kalbin visade mig den här videon för ett tag sen. KILLEN HAR INTE LITE RESPEKT.
Han kallas för Technoviking och är grym på att dansa. Han kommer in i filmen efter 40 sekunder.


The tales of a problem child

Sitter i datasalen och har nyss haft matte. Kom över 25 minuter sent, för jag fastnade vid datorn i morse. Idag fick Johannes ett häfte av mattelärarn. Ett G-häfte. Var riktigt svårt att hålla sig för skratt, så varför skulle jag? Med detta så visar han inga tecken på att vilja ta sig ur det träsk som han alldeles själv dragit sig så djupt ned i. Han nöjer sig alltså med att försöka vara ett G-barn. Hans mobilblogg under.

www.peptho.blogspot.com


SILLY SEASON DUNDER

Det ryktas att en back som spelar i division fyra är på gång till Alliansen. Ledningen har bekräftat att det lagts upp erbjudande på bordet. Budet är just nu ett buremål. Ifall ledningen är villig att satsa ytterliggare kapital på nyförvärv låter vi förbli osagt.

Fortsättning följer...


RSS 2.0