Gårkvällen

Skön kväll igår. Började den hos Danne i en lägenhet på norrböle med Philleb. Sen kom ida, matilda, fanny och elin. Jag försökte dansa bugg med elin,  fast hon var inte tillräckligt kvick i fötterna för att hänga med i mitt tempo... Drog till folkparken såg The Application.

Drog runt lite, slutade till sist hemma hos danne igen. Återigen glänste jag med mina danssteg. Drog till max och på vägen hittade vi en vilsen GG. Fick eskort genom gågatan. Att på 70-talet gå green street till West Hams arena Upton Park som millwallsupporter är inget mot gågatan en lördagsnatt. Flaskor och stenar ven tätt genom luften. Lyckades iaf ta oss till max, där jag som vanligt tog AIK-mål+. Vi var några som drog hem till danne igen, såg lite tv, snackade skit och somnade i hans bäddsoffa vid fem-tiden. Skön kväll som sagt. Kommer lite mer bilder sen


Gårkvällen


Fredags

Deezer

Oskar JL tipsade mig om den här sjukt sköna sidan.
www.deezer.com

Det är som en gigantisk hårddisk med musik på. Man kan göra spellistor, bibliotek och massa andra applications.
riktigt smidigt.

Har förövrigt bestämt mig för att åka till bloc party i stockholm i februari, är riktigt taggad. www.paradisoscar.blogg.se är sugen på att följa. Kommer bli sjukt grymt hur som helst. Är hos emilp i skrivande stund och har nyss skrivit på cillans blogg. www.cissijonsson.blogg.se  Vi har glott på idol, och nu snackas det om mörkerkurragömma, riktigt moget.

Skriver väl mer sen eller nåt, peace



Skadeglädje i sin renaste form

Så har dagen kommit mina vänner, då Johannes. Ofta sedd som den smarte journalisten med en ständig underton av ondska. Har fått IG på ett matteprov, det glädjer mig att kunna använda internet som medel för att glädja fler.

Jag måste ha fått extra energi av skadeglädjen, löpte riktigt mycket, börjat komma igång med träningen ordentligt så det känns bra. Efter träningen så drog jag till Chovas, erik var där och vi såg hockeyn. Efter så började david å erik att spela NHL 03 om pengar. Tydligen så är david skyldig erik 33kr samt ett buremål. Ska ta och börja lite på min engelska gudfadernbok. 450 sidor. Men jag ska ta mig igenom det!








cillan gästbloggar!

tjenare alla nissar där ute. cillan har tagit över bloggen för tillfället, ni kanske känner igen mig från det tidigare inlägget med den minimala chipspåsen. om inte, synd för er.
isac har iaf länge bett mig om att skriva ett inlägg på hans blogg, och efter längre diskussioner grabbarna emellan har de kommit fram till att de är redo att kasta bollen till mig. känns stort! jag är väldigt stolt över den här stunden.
jag ska inte göra er besvikna. promise.

hur som haver, så har jag och isse diskuterat fram och tillbaka om vad jag egentligen ska skriva om här, och efter många förslag så har vi inte kommit fram till nåt vettigt alls faktiskt. så jag antar att det betyder att jag får fria händer=D
men ett ämne som intresserar isac verkar vara det här med hur killar ska vara, klä sig och hur man ska bete sig för att bli en attraktiv karl helt enkelt. jag skulle ju kunna dra den klassiska visan: killar ska vara snälla och omtänksamma och söta. mhmmm ligger väl lite sanning i det men DOCK finns det en helt annan sanning som många tjejer inte vågar erkänna: bad guys is the shit. tragiskt men sant faktiskt. så till alla er snubbar som läser detta.

Här är några specifika tips från mig till er:
var snälla- men inte för snälla. var coola- men inte för coola. var modemedvetna- men inte för modemedvetna. va "bad"- men inte för bad. och sist men inte minst vill jag bara tillägga att att ha byxorna nerstoppade i sockarna är en döddsynd.
inte alls svårt att hålla sig till dagens ideal!

det var allt för mig den här gången. hoppas att ni alla har fått er en trevlig lässtund.
och kom ihåg: stay in school.

cille&isse på ett utomordenligt humör!

Oasis eller bloc party?

Sitter och funderar på om man ska fara på Oasis i januari, eller bloc party i februari. Båda är i stockholm. Grejen är bara att det verkar så sjukt svårt att få med sig någon härifrån till Bloc Party. Riktigt synd.

Har nyss varit och tränat och ska snart iväg på fotbollsmöte. Vi kommer få veta vad vi får för tränare så förhoppningsvis kommer vi igång med fotbollsträningen snart! Är förövrigt riktigt taggad på dundercupen -

Riktigt skön syn i korridoren idag, en förskräckt friluftslivare skriker panikartat, RYSSEN KOMMER! Och springer 110% genom korridoren följd av två andra. Känns riktigt skönt att den röda och våldsbenägna MediaAlliansen redan satt skräck i allmänheten trots att dundercupen är flera veckor bort. REVOLUTION KAMRATER!




SKOTTPENG PÅ FREUD

Har psykologiprov, har timat skiten helt fel. Jag hoppade till och med hockeyn idag. Jag ska upp klockan sex imorgon och plugga. Klarar verkligen inte av att ta in nå mer information om Freud och hans psykopatvänner. SKOTTPENG PÅ FREUD eller valfri teoretiker från kapitlet "utveckling".  Freud är ändå lite halvskönt politiskt inkorrekt på nåt sätt. Då han pratar om 3-åringars erogena zoner på det här sättet:  "Libidon tillfredsställs via könsorganen och upplever en lustkänsla då de rör vid dem". 

Vivvuz skickade en tribute video som han och John gjort åt mig, haha sjukt grym.

En konstig sak var att ingen verkade vara intresserad av att låna mitt säsongskort till kvällens match, sjukt. Aja skyll er själva.





Skön bild från nian, Joy peak, peace



Steka hamburgare och family guy

Vid halv tio-tiden igår så fick jag ett sjukt sug på hamburgare, jag skulle göra mig ett par tungviktare. Fast jag stötte på problem direkt. Hade inget bröd till. Jag tog på mig skorna och gick tiominutersprommen till statoil. Fick nöja mig med vanliga frallor, aja. Hade iaf burgarna klara till 10 över tio. Drog igång lite family guy, riktigt skönt avsnitt. "The bird is the word". Slutar elva idag så jag har gott om tid till plugg, träning och hockey.

Nåt som måste styras snart är träning med MediaAlliansen - Röd, Våldsam Revolution Utan Pardon!

Psykologiprov

Blir ganska mycket plugg för min del just nu. Psykologiprov på onsdag och psykologi är ett av få ämnen som jag satsar på mvg i. Skolan får dock inte gå ut över träningen, bara att planera bättre till nästa gång i så fall. Hur som helst så är jag bara glad över att det inte är matte. Det är som bara att nöta.

Sitter och funderar på vad man önskar sig. Funderar på Guitar hero, är sjukt kul. Tror inte jag skulle tjäna in så mycket på att bränna det faktiskt. Ska nog även önska mig The Killers nya album - Day and Age. Är skönt att ha lite köpta skivor också.  Har provlyssnat lite och det är inte riktigt samma klass på Day and Age som på Sam's Town. Men ändå vissa sköna låtar.


Ibland måste man ta sovmorgon

Jag och Jojje var uppe sjukt sent igår, somnade väl vid 2 nån gång. Stor chans att man orkar matte då? Så vi skippade första lektionen och började 20 över 10 istället. Speciellt med tanke på att Johannes lämnade in provet senast utan att göra en enda uppgift. Jojje som nästan alltid brukar få bättre på prov än jag. Så nu är skadeglädjen helt otroligt stor. Ni som känner mig vet att jag säger det ofta, men det är bara för att det stämmer. Skadeglädjen är den enda sanna glädjen! Riktigt skönt. 

Snackar med JP och han har fixat Foo Fighters live at Wembley åt mig. Konsert-DVDer är riktigt sköna! Kommer sitta fint på lördagskvällarna innan man drar vidare. Johannes har skaffat en liten mobilblogg. Lägger bara upp lite bilder från dagen.




Peace

Vivvuz

Måste bara hylla denna otroligt sköna snubbe, Viktor Holmström från A-towns tuffare kvarter. Sparkat mycket boll med denne gigant. Även kallad kungen av GQ, asfaltsplanen på gamla kvisten. Man har fett med minnen därifrån alltså! Lira flera timmar i sträck. Det är där jag tränat upp mitt helt fantastiska tillslag;)



Jag är även grymt tacksam över att min favoritågge klarade sig oskadd ur en helg i den kungliga huvudstaden - Bland alla sprutnarkomaner och förortsslyngel som finns där.


Skyltsöndag

Efter jag tränat idag mötte jag upp med Denkan, jacce å amanda på stan. Sjukt mycket folk och riktigt kallt ute men ändå soft på nåt sett. Försökte köpa lite praliner av Anton Fahlgren och grabbarna men de var stenhårda på priset, så det blev ingen CD där. Mycket folk, träffade bland annat cissi som sa att det blir av att gästskriva. Man såg en och annan eldsjäl på stan, nån tjej som hade riktigt coola julkläder. Kommer bild på det under.  Sen var vi inne på stadium och värmde oss. Då drar Matilda Sisth till med en "Jag orkar inte sitta här längre" säger hon ståendes. Lite emilm över det hela.

Är i alla fall hemma med samme och jojje, jojje ska sova över. Ska dra igång lite Family Guy, blir grymt.


Känner mig så sjukt sneaky,



Nu då det är så sjukt kallt slänger jag in en skön sommarbild från falket!

Pyjamasparty?

Philleb undrade om jag ville dra å käka nånstans, alla som känner mig någorlunda vet att jag aldrig bangar skitmat så svaret var uppenbart. Drog en sväng på gymmet före, var väldigt taggad på pizza, fast jag blev lite tveksam då jag såg att samme jobbade, den mannen borde inte få vara i närheten av mat, än mindre laga andras. Efter drog jag till stina en liten stund, sen till Benne. Var riktigt mycket folk där. Killarna + Cissi och emmeli såg lite UFC.

Majash verkade inte tycka särskilt mycket om kampsport iaf. Senare på natten var det en sjuk fight mellan Randy Couture och Lesnar. Jag och emilm sov över. emilm hade till och med med sig riktigt mysiga övernattningskläder i form av XXL -Tshirt, mjukisar och morgontofflor!




Ska träna lite nu, sen får vi se vad som händer.

Glömde cykeln på hockeyn

Var ute i lite sent till hockeyn igår, så jag bestämde mig för ovanlighetens skull att ta cykeln dit. Hur som helst så tänker jag inte på detta efter hockeyn utan går och snackar med rönken och häger. Så imorse då jag skulle till skolan så kunde jag inte hitta min cykel. Var först rädd att jag glömt låsa den eller nåt, har hänt innan. Men kom sen på att jag bara glömt den på ladan. Kom iaf sjukt för sent.

Det blev ingen cd...


MediaAlliansen laddar upp

Hade matteprov idag, läste hela kapitlet på i princip en kväll, det får väl ändå ses som hyfsat att det ändå gick ganska bra? Men det hade kunnat gå illa, på grund av min klantighet. Jag är överlycklig efter att ha klarat den sista uppgiften, tiden är i princip ute och jag samlar alla mina papper och böcker och går mot median. Sitter där och snackar nån minut, sen ska jag skissa upp en grej för Arvid. Då ser jag att provet ligger bland mina papper!!! SHIT! Kutar sjukt snabbt, någon stackars liten vilsen etta hamnar i min väg. Har inte tid att säga ursäkta utan ser att mattelärarn är kvar i klassrummet. Jag försöker förklara och lovar på min heder som adelsman att jag inte fuskat. Då hon tittar in i mina oskyldiga valpögon och tror mig,

Då det äntligen går bra på ett prov så håller jag på att sjabbla bort det.



Vi har iaf bestämt vad vi i MediaAlliansen ska klä ut oss till. Topphemligt*, tyvärr.. börjar bli riktigt taggad till årets dunder!
Var så sjukt skönt att löpa igår fast jag har ont i halsen, känns som att jag verkligen börjar komma igång med träningen nu. Får hoppas det inte blir värre med förkylningen. Hur ska jag kunna skydda Ogge på plan ifall jag är lika vältränad som Lasse Kronér? Iofs, klart den mannen har respekt. Inte så mysigt om han parkerar sitt gigantiska vita arsle i ansiktet på en.



Några från Alliansen


Ytterliggare en tabbe

Varit en ganska skön dag, så sjukt fet tabbe på matteprovet, går inte jämföra med det jag gjorde med kameran för några dagar sen. Har även kommit igång ordentligt med min egna försäsongsträning. Ska på hockey nu skriver mer sen

MediaAlliansen blir ostoppbar

Vi i SPMJ2 anmälde idag ett lag tillsammans MP2 till dundercupen. Kommer bli hur kul som helst, däremot kommer ett intro i stil med medias förra året inte att tolereras. Killar som studsar runt i plastpåsar till "Superduperkillen" är inte okej för ett lag med grymt stora ambitioner. Helt onödigt vetande är att min kompis i malmö var ihop med Sofie som sjunger låten. Riktigt coolt, jag vet.

Är väl inte jättebra i innebandy springer bara fram och tillbaka, men jag är tänkt att vara i samma kedja som paradisogge, ska vara hans skyddsängel, gäller att han inte skadar sig, det är han som ska locka publik till gympasalen med sina svarta lockar.

Matteprov imorgon, och jag har skjutit upp hela kapitlet till ikväll, så har sjukt lite att göra.
Ska ta en rejäl löptur ikväll också, ska börja med mitt löpschema imorgon





Lite bilder från i måndags.

Haaaaaarehoj

Samme vinnare på teknisk knockout

Jag hade svårt att kunna hantera sammes långa räckvidd, resultatet blev förödande. Efter en serie av 4-5 stenhårda slag riktade mot ansiktet, seglade undertecknad ned i golvet på soo-shim. Har fortfarande väldigt ont i näsan, riktigt skönt. Skaffar jag rejäla bomullstussar att stoppa upp i näsan nästa gång, hoppas jag kunna klara av att stå som mänsklig slagpåse nån ytterliggare minut.

Kom nyss hem från stina och är sjukt trött, men har prov på torsdag och förstår hur lite som helst!
Cillan är hur som helst sugen på att gästskriva.





Måste även tipsa om youtubelänken på www.eliasb.blogg.se Vilken lirare!

Övik

Var och såg MoDo-AIK i övik igår, riktigt grym match som helt klart var värd resan dit. För 300 riksdaler får man grymt sällskap, snacka skit, häva öl, bli snömulad av samme, se underbar hockey, bli hotad av anabolavakter som förslagsvis heter Igor, behöva skaka av rädsla på grund av modos stolta grabbar, bli lite mer mulad, och till sist men inte minst få en riktigt jobbig morgon dagen efter. Tifot till werner blev iaf lyckat,



Ska på Soo-Shim och köra boxning mot samme, behöver verkligen slå ur mig en massa skit. Hoppas kunna åsamka mer smärta än samme.

KNOCK OUT!

The application den 29;e

Tänkte bara tipsa om att The application lirar på folkparken den 29;e.
Se till att ta er dit!

 

Ineffektivitet och Felon

Vinner man skottstatistiken med 52-21 säger väl logiken att man borde vinna? AIK verkar inte hålla med. Riktigt pinsamt att inte kunna avgöra matchen med det spelövertag man har.

Efter matchen var jag med Jacce å cillan, vi drog på hemmakväll, letade efter never back down, men blev istället fängelsefilmen Felon. Var även förbi ICA där cissi köpte en liten minipåse, fattar inte riktigt hur man tänker då man köper en sån, den innehåller ungefär en näve chips. Filmen var iaf riktigt grym, handlade om en familjefar som "råkade" slå sönder bakskallen på en inbrottstjuv och som får slåss för sitt liv i fängelset.



Något som som man lyste med sin frånvaro var att han klarade sig från att bli sönderpumpad i duschen av nån tvåmeter nazist med ett hakkors i nacken. Nåt som man vanligen brukar se i de flesta fängelsefilmer. Filmen pumpade iaf upp testosteronnivån hos oss killar, även cillan blev aningen våldsbenägen. Medans nivån fortfarande var hög undrade jag ifall de ville följa på  KAX på MAX lördagskvällen till ära. Vi började istället se illusionisten, var väl helt okej, fast jag och cillan drog rätt snabbt.





 

gårkvällen

Igår valde jag bort fotbad och tanttidningar till fördel för fest på Anderstorp. For först till Jacce dit även ante och vidde kom. Skålade lite för att senare dra oss till a-town i den kylan. Var hyfsat med folk där, mest testosteron och fordonare. Tjejerna gick att räkna på fingrarna för det missfoster med fyra händer. Stina drog rätt snabbt till moröbacke, lät roligare där, ångrar lite att vi inte for dit, kändes bara liiite för långt då klockan redan var mycket det bröt ut lite bråk och polisen kom till platsen, vilket gjorde att många drog.

När de dragit så drog festen igång igen, fast inte så länge. blev bråk igen, denna gång några storlekar större vilket ledde till att ett tiotal snutar kom och slog igen festen för kvällen. Då drog jag, jacce och ante till max, tog som vanligt aik-målet med den obligatoriska plusmenyn å försökte styra efterfest hos ida men alla drog hem och sov istället, kanske lika bra.


Hemma hos Jacce

Blev en riktig tungviktare till lunch...


Tabbe på presskonferens!

Följde murveljohannes på sunnanås presskonferens, skulle få 150pix om jag lyckades ta ett hyfsat foto på nya tränaren, håller på och leker med kameran ganska mycket under presskonferensen utan att ta nån bild. När det sedan är dags för att ta bilder märker jag något rött blinka i hörnet, slut batteri! Hann inte få en enda bild. Jag och Jojje tog fram våra mobilkameror för att slutföra uppdraget. Får inga pengar av Johannes, men han lovade en chans till revansch nån gång iaf!




Fahlgren undrar om jag vill komma och lira innebandy med hans vänstervridna kumpaner. Är även sugen på fest. Vet inte riktigt hur jag ska göra ikväll. Kvällens alternativ just nu:

:Innebandy + fest
:Innebandy+ ta det lugnt
:fest
:Sitta hemma, virka, läsa mammas tara-tidningar tillsammans med ett glas rött vin med oliver och ett fotbad.

 

los gatos locos

Inställd träning ikväll, får väl bli första inlägget här istället.
har blivit kallad soffpotatis och utskälld av programledarna på livesänd radio idag, bra att det är så sjukt ointressant att ingen lyssnar. Nästa gång ska jag va programledare, hoppas på fett många kråkor att glädja jojje med. Har stått för många legendariska bloopers genom tiderna,

Ajaa, öppnar med ett fett klipp,
avdelning årets grymmaste kattfilm, några på skolan som gjort den. Crääädd åt er


mhrrm

tjarå

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0