Snöööööööörugby

Jag skulle lika gärna kunnat skriva dålig framförhållning som rubrik för tredje gången nästan i rad. Slutade halv3. Satt på skolan till 20 över 5! Och skrev engelska. Har fortfarande kvar skit. Det skulle egentligen vara inlämnat idag men det får bli imorgon. Tog en riktigt lugn kväll ikväll, skönt.

Kan ju inte träna fotboll på grund av axeln, så blir att sitta ett rejält tag på cykeln och köra rehabträning ifall jag kan. Tänkte svänga förbi tältet och kolla på lagets träning också. Efter är det uppladdning inför matchen på balzac och efter det ska vi avsluta grundserien på bästa möjliga sätt - Vinst.

Jag och Albin höll i idrotten där vi hade snörugby. Tog som vanligt en del bilder med mobilen.






Vad hände med tantmodet?

Igår då jag var på vårdcentralen var det som vanligt en massa pensionärer där. Pensionärer har nästan alltid en så skön negativ inställning nämligen - Allt var bättre förr. Pensionärer ska alltid antingen säga hur mycket bättre allt var förr eller att de alltid skär ned. Två gamla gubbar samtalade med varandra.

"Tamme klåon, visst fan kan de städa här lite oftare? Det är ju tamme klåon nästan så man halkar för dammet"
"Ja, de ska då alltid dra in på något.

På vägen hem såg jag en tvättäkta tant - Inte en gumma utan en tant. Skillnaden på gummor och tanter är att tanter är mer pryda av sig, medans gumman kan vandra omkring i täckbyxor och stövlar så har tanter alltid kappor på sig. Men tanterna har börjat bli färre och färre, de försvinner. Därför var det så viktigt att jag lyckades fånga en tvättäkta tant på foto på vägen hem.


För att behålla stackars "nanas" personliga integritet är bilden blurrad.

01.22 Tidsoptimism²

Det är nu jag får lida för det som jag skrev i inlägget före, min tidsoptimism.
Klockan är nästan halv 2 och ögonen håller på att dåsa ihop för att igår gjorde jag exakt samma grej som idag. Blev bara någon enstaka timmes sömn, då var det spanskan som höll mig uppe. Idag är det Svenskan, har prov imorgon.

Vi har jobbat med ett stort engelskaarbete i tre veckor, det ska lämnas in på fredag. Jag har gjort ungefär 1/6 av det och imorgon är jag borta i Luleå från halv 4 till framåt midnatt. Hur ska det hinnas? Antar att jag får göra samma grej imorgon som jag gjorde igårnatt, och gör inatt.

 
Dagens tips:

Gör vad du kan för att göra maten till något speciellt. Till vänster ser vid pasta med någon form av kycklinggryta inlindat i en Tacowrap. Till höger kycklingsoppa på hamburgerbröd. Bara man har fantasi så går allt.


Tidsoptimist?

Ända sedan jag började högstadiet har jag ständigt blivit kallad precis vad min bror blivit kallad hela sin uppväxt. Det är nämligen - Tidsoptimist.

Den sista tiden har varit ett bra exempel på detta.
  • Kommit i tid till lektionen på morgonen en gång på säkert runt 3-4 veckor, då vi hade filosofiprov.
  • Fått åtskilliga nätter sitta uppe till 3-4 på grund av att jag skjutit upp plugg till sista kvällen(natten).
  • Lämnat in inlämningar efter 23.50 på kvällen alldeles för många gånger. (Deadline är klockan 12)
  • Och väldigt många andra grejer.
Frågan är om jag har lust att göra något åt det? Återstår att se..


Jag som misslyckas totalt med panoramaeffekten på mobilen..

Idag var jag och kollade upp axeln som jag vred till något konstigt läge i söndags. Verkar inte kunna vara tillbaks på plan inom en månad i alla fall, det suger riktigt hårt.

Ska snart och se film, hoppas den blir mindre hemsk än Black Sheep. Den filmen har förstört tele2reklamen för mig, innan skrattade jag, nu skriker jag av skräck.

Imorgon:
Vad hände med tantmodet?

Tråkigt då radio börjar spela det?

Har varit två band som det känns som att jag fått nys om innan de blivit riktigt stora. Det är något speciellt då det nästan bara är en själv i sin omgivning som känner till musiken, blir mycket speciellare då musiken fortfarande är underground. Jag tror en av anledningarna är att det är väldigt roligt att följa bands väg mot toppen. Men då de väl kommit dit är det inte riktigt lika kul.

The gaslight anthem
som jag nästan börjat avguda spelades nyss på P3 musik - trist. Då de nu kommer betecknas som mainstream. Känns inget speciellt alls. Bandet spelar i alla fall en skön punkig, klassisk amerikansk rock. De påminner väldigt mycket om The Killers men lite med Bruce Springsteens lite mer klassisk rock.

Cajun Dance Party
Har släppt sitt album the colourful life och är riktigt bra. Bandet kommer från england och började lyssna på bandet då de nyss släppt sin första låt som demo då de var 15, de flesta i bandet är födda 91 och jag med mina tondöva öron förutspår en ljus framtid för dom.

Jag kommer med musikexempel senare


Räkna får?

Igår såg jag den väldigt hemska skräckkomedin black sheep. Tänk dig den värsta vampyrfilmen du någonsin sett och korsa detta med arga mordiska får så får du Black Sheep. Cykelfärden hem från stina var riktigt läskig och jag hade rejäla sömnproblem då jag kom hem. För att innan jag ska sova så räknar jag alltid får. Detta var lite svårt, de vita fluffiga snälla får som vanligtvis hoppar över hindret hade nu bytts ut mot blodstörstande arga får med en förkärlek för att slita ut människors inälvor.



goooooold

Stolta vinnare av norsjöcupen och dessutom helt obesegrade. riktigt skön dag.

Kan bli så att jag och några åker bil ned till Stockholm för att se matchen mot djurgården på tisdag. Skulle vara riktigt kul då det känns som en helt otroligt viktig match.

Dagens....
onödiga... Då Omar (158cm) lappar till en av deras spelare (190-195cm) i ansiktet och får rött kort
skönaste.. tränare rufats kommentar till omar efter, att han inte ska slå till spelaren, på planen. Han borde söka upp honom efter istället.
minus.. då mina leder inte visar sig från sina bästa sidor ännu en gång, axeln hoppade ur led under finalen.
plus.. mellancombomålet på frasses efter vinsten




Vamos a la playa

Ganska nyvaken och ska ta mig nåt i käften innan träningen. Men idag spelar AIK en match som är av otrolig vikt vi och blir lite uppladdning på McWell före. Sen ikväll är det uppladdat för grabbkväll med nya säsongen av Scrubs(8).

Dagens tips
Ifall ni är inne på sidor och är trötta på att skrolla ned så är det inga problem att göra om den vanliga datorskärmen till en motsats till widescreen (high screen?)
ctrl + alt + vänsterpil
och sedan bara vända skärmen




Så här i väntan på greklan (26e maj) så bestod förra spanska lektionen åt att leta gamla klassiska låtar från medelhavet.

Vamos a la playa - Lär er dansen också!



....

Idag var det finmiddag på norrbölegatan. Tandoorikyckling med färsk mangosalsa stod på menyn och under mitt ansvar.
Blev riktigt gott. Tack till Stina som skrev ut receptet och allt!

 Dagens +
I onsdags beställde jag ett par handskar och byxor till fotbollen, de sa att det skulle ta tre veckor, jag fick dom idag efter två dagar! (Y)

Träning nu

19/2

Har fortfarande tokmycket plugg och därav den dåliga uppdateringen. Matteprov imorgon. Dagen började med spanska på vilken jag spelade massvis med spanska klassiker, eller vad sägs om Vamos a lá playa och Bailando? Idag glänste jag i alla fall på musiken med skönsång till Bruce Springsteens hungry heart, eller så inte. Jag och Albin gjorde vårt bästa, tycker vi lyckades så bra som två stycken tondöva tonåringar som knappt kommit ur målbrottet kan förväntas prestera i sång.

Helgen var både riktigt soft och riktigt jobbig.






Dimitrakos

En kul grej igår var att av 6001 åskådare så var det just Niko Dimitrakos pappa som var på besök som tappade bort sitt körkort som efterlystes att speakern.

 

På vägen hem från träningen försökte luddeli övertala mig om varför michael Jacksson är och alltid kommer vara kungen. Gick väl så där.

 


..

Helt sjukt mycket läxa i veckan, max 20 minuter per dag vid datorn och ska skippa tvn helt.

1,474 Megapixel foto på Obama

http://gigapan.org/viewGigapanFullscreen.php?auth=033ef14483ee899496648c2b4b06233c

Fiskburgare

Tre saker man måste ha för att göra fiskburgare.

  • Fisk
  • Bröd
  • Slut på hamburgare

Lustgas

Idag var en ganska vanlig dag förutom en sak. Elin fick smaka lustgas. Det var vid lunchtid som Sebbe satte sig på elin och elins knäskål hoppade ur led vilket gör att hon måste vrida sig i smärta, då hon nästan är avsvimmad anländer ambulansen och hon får det omtalande lustgasen. Det är inte alla som  får lämna skolan vid lunchtid på en ambulansbår. Så nu finns det inte bara en som går lite lustigt på skolan utan två. Stappelfot och nytillkomna Cripple. Jag känner med henne, har haft knäskålen ur led två gånger. Första gången gjorde nog ondast fysiskt. Men tack och lov så fanns det människor med i alla fall lite känsla för allvar och moral närvarande som kunde dra tillbaks knäskålen.

En annan gång var det då vi spelade Landhockey och jag fick knäskålen ur led. Då jag börjar skrika av smärta.

- DRA TILLBAKS DEN!

Får jag bara hånskratt som svar. Måste övertyga dom en bra stund innan de orkar hjälpa mig.

Hall of fame

Hade en intressant filosofilektion idag, vi gick genom 1900-talets största massmördare.


1. Stalin - 42miljoner
Först kommer ingen annan än Stalin "Stalle" med sina imponerande 42miljoner. En av Stalles favoritmetoder var att skicka människor på arbetsläger i sibirien utan i princip några kläder och mat. Där är det inte ovanligt att det blir runt 40- ute.

2. Mao - 37-50 miljoner
Använde sig av lite fler metoder än stalin. Pluspoäng för variation där alltså.

3. Adolf "mustaschen" Hitler
Trots en tredjeplats är han nog den kändaste på listan. Även fortfarande en modeikon och visar vägen med sin otroligt originella mustasch och hårda attityd. Kvinnokarl.



..................
Här kommer ett exempel hur man kan få användning för det här i vardagen.

 "Va kallt väder vi har idag"
 "Jo, det får mig att tänka på de miljoner som stalin skickade till Sibirien för att dö en omänsklig död."

Idag var jag och åkte bräda på efyran och var sjukt skönt. Börjar få tillbaks lite av skatebalansen jag en gång hade.

Kvinnomisshandlare x3

Det är tredje gången jag har med ordet kvinnomisshandlare i rubriken. Chris brown har nu blivit gripen för kvinnomisshandel och eftersom att man alltid kan lita på svensk media och jag går media och journalistik så är det bara att beklaga. Att alla tjejers drömkille kanske visat sig vara en riktig badboy.


"Sångaren Chris Brown greps i natt anklagad för misshandel med någon form av vapen. Offret uppges vara flickvännen och sångerskan Rihanna, enligt nöjessajten tmz.com. Både Chris Brown och Rihanna skulle ha uppträtt vid Grammygalan, men ställde in – officiellt på grund av en olycka.

Nu kommer uppgifter som visar att Chris Brown ska ha gett sig på sin flickvän med någon form av vapen, skriver tmz.com. Polisen i Los Angeles sökte under söndagen Chris Brown för en påstådd kvinnomisshandel efter att de fått in ett larmsamtal. Sångaren lämnade in sig själv till polisen i natt, genom att hans stjärnadvokat Mark Geragos skjutsade dit honom. Brown släpptes sedan mot en borgessumma på 50 000 dollar, uppger people.com.

Han misstänks för kvinnomisshandel, skriver TMZ.com. Enligt polisen ska Rihanna, som enligt polisen hade synliga skador efter attacken, ha identifierat Brown som den skyldige. Brown kan nu riskera upp till nio års fängelse."

Nu ställer man sig frågan ifall Robert Pattinson också är det?


Älgen, sälen och elefanten

Varit en riktigt soft helg, I fredags hyrde vi lokalen i jacces mormor och morfars hus och bastade och bubblade i sinne. De som inte hade match dagen efter tog några öl. Benne var tvungen att premiärköpa då han fyllde 18  och tydligen så måste man ta ett snack med vissa personer om hur man uppträder i en affär då någon ska köpa ut något. Bara orutin bland tjejerna ;)


Igår så for jag Jonte och Jacce på Jenny och Emmas 18årsfest i nyhamn. Grattis! En del skönt folk och så vidare. Fick briljera med mina danssteg tillsammans med Jonte. Var lite djurtema , några återkommande var älgen, sälen och elefanten. Baka in lite lite old school breakdance och lite stekig bugg så har du en riktig succé.

Som sagt, soft helg..


Emmeli försöker sig på elefanten?

Det var väl imorgon igår?

Tog en bit över en timme att ta sig hem mitt i natten från Sunnanå igår men promenadmusklerna fick väl i alla fall träning. Det var nästan så att det jobbiga med min nattliga promenad vägdes upp av varmchokladen då jag kom hem. Idag lockade Jacce med mig på stan, Kaggen och Benne anslöt senare.

Benjamin och Dennis fyller 18 idag så grattis till tvillingarna från Sambagatan. Oskar verkade inte ha full koll på det hela. När Oskar frågade om deras födelsedag sa han:

"Är det idag också? det var väl imorgon igår?"

Den där meningen är så långt ifrån korrekt som man kan komma. Kan man verkligen fylla år två gånger på ett år? Kan det vara imorgon igår? Nej Oskar, tillbaks till talpedagogen.

På frasses var det ett hyfsat irriterande fjortisgäng som vägrade hålla käft. Såna gånger man kan önska att man hade en pistol till hands, inte nödvändigtvis för att skjuta för att döda, men i alla fall skrämma upp de små liven. De hade en konversation som gick till på något liknande sätt.

"Asså kan int vi bah byta byxeeer de e så sjukt snyggaaa"

De lämnade frasses och måste ha gått på någon toalett för att byta eller något. För några minuter senare går tjejerna utanför max med varandras byxor på sig. Skitstora och fula hiphopbyxor utan stil som låg på helt fel sida på storleksskalan. Tjejen måste haft XL då hon borde ha XS. Och den andra bruden i rastabyxor. De klarade verkligen inte av att vänta tills de kom hem med att byta byxor.

My supersweet sixteen

Sjukt snöoväder här i skelltown och jag var tvungen att ta bussen imorse. Då bussen från stan var full med folk from the 208 kände jag mig lite ghetto. Det verkar aldrig sluta snöa heller så man undrar var det här kommer sluta. Riktigt skönt att vi är lediga imorgon så man får se vad man hittar på!

Såg nyss my supersweet 16. Alla som är med i det programmet är riktigt pinsamma och helt utan självkänsla. De känner att de måste lägga miljoner på en fest bara för att folk ska tycka om dom. Exakt allt ska handla om dom och ifall minsta lilla grej inte gör det eller går fel får dom något slags nervöst sammanbrott. Två stycken som strulade på ens fest och hon blev helt galen.

"What are you doooin thats so discusting get out of here!"

Något som jag tror jag hört i exakt varenda program är.

"I always get what I want"

Tjejen i dagens program sa

"Look at the parade everybody, its all just for me. All only for me"

Pumpande testosteron och efyran

Det är först som jag verkligen känner av att jag börjar bli bra tränad av all fys på kombihallen. Kunde till och med köra lite extra efter träningen och är mer taggad än på länge på fotbollen. Känns som att laget börjar bli mer sammanvävt och jag tror att vi kan nå stora framgångar i division fyra. Två killar vars högsta strävan är att bli alfahanne började bråka i omklädningsrummet efter träningen. Såg lite smålustigt ut när deras små taniga armar svingades fram och tillbaka i ständiga försök att skada den andra.


Från Norsjö
Efter att ha pumpat These walls don't lie med Looptroop i omklädningsrummet bestämde vi oss för att visa vad vi tycker om skolan. "Skolan suger fett" står det nu på fasaden.

Av barn för barn

Lyckades som vanligt med bedriften att komma för sent imorse. Då jag skröt om att jag börjar få ganska mycket kläder sålda så började vi snacka om att starta en affär där vi säljer billigt importerade kläder och leksaker. Vårt ordspråk blir det passande citaten av johannes:

Av barn, för barn

Man kan säga att vi har lite samma tänk som HM gällande det mesta. Båda tycker att det är viktigt att det ska vara billigt att producera, och gärna av barn som inte kostar lika mycket att hålla vid liv. Men vi har också samma syn på att betala skatt. Drar till med ännu ett citat som Johannes myntade under förra veckans radiosändning. I jämställdhetens och mångkulturens tecken.

Pengar som pengar, svarta som vita




Igår städade jag ett av mina skåp. Moment of tjäna som Benjamin S. skulle ha uttryckt sig då jag hittade två fulla tuggummipåsar längst in i skåpet.

Följ min blogg med bloglovin

helgen

Igår fick man en liten tillbakablick till hur det var då man var mindre. I rum 109 var vi riktigt omogna, skrattanfall på skrattanfall. Just like back in the days. Kör allt lite mer i listform.

Helgens..
turkyckling: Wille G som tog hem pokerturneringen och därmed 250kr.
sjukaste: Allt snack som en viss person drog upp angående en video om en häst och en kille i ett sjukt vidrigt samspel.
Frestande: Berggrens grillade kyckling i omklädningsrummet efter matchen.
Äckligaste: Dennis mun efter emilp sparkat honom över käften.

Helgens absolut största plus går till Viktor Johansson och Carl Almgren som tog med sig stereon till Norsjö.
+++++


RSS 2.0