If you get it on tape, you could get it in cash

Är i norsjö på träningsläger, ligger just nu och myser i sängen med dennis. American funniest homevideos slutade nyss och man stör sig något enormt på programledaren. Norsjö är en stad jag hellre skulle vilja dö än att bo i. Helt, totalt dött ute på gatorna trots att det är lördagskväll. Det är bara på ungdomsgården som det är lite röj. Imorgon möter vi norsjö i en träningsmatch. Jag skriver från mobilen så får skriva mer imorgon. Middagen igår gick iaf bra trots att det blev stressigt.

Kvinnomisshandlare 2?

Förra gången jag hade kvinnomisshandlare som rubrik så var det dennis som var i fokus. Den här gången är det jag. Precis då jag var på väg hem ringde oscar och frågade om jag ville ställa upp på att göra en scen i en dokumentärfilm. Deras dokumentär handlar om en kille som försökte stoppa en man som slog en tjej men råkade väldigt illa ut själv. Han blev misshandlad så illa att han blev förlamad eller något annat hemskt. Så nu gjorde vi en rekonstruktion av händelsen. Kände mig hedrad att spela en sådan härlig man som misshandlar kvinnor och ger människor skador för livet.


Edward Norton vet hur man tar stryk

Duktig son

Idag ska jag vara en svärmorsdröm. Gav mamma en fin middag som present och den middagen ska göras idag. Har inte bestämt mig vad jag ska göra än. Så ni får gärna komma med förslag. I helgen har jag träningsläger i Norsjö men ska se till att bloggen uppdateras ändå! Eftersom att det är mest Skellefteåfolk som läser den här bloggen kan det vara svårt att få nå kläder sålda. Men har på gång att ha sålt för över 1000-lappen över ett forum. Lägger kanske ändå ut nåt här. Är ni intresserade av pissbilliga sneaks i ganska bra skick så kan ni kontakta mig, Har 4-5 par jag kan tänka mig sälja.


Radiosändning och finska

Idag ställde jag upp på att hoppa in med jojje och sända radio för att arvan var sjuk. Vi körde helt utan manus och pratade bara på och då är man lite rädd för att någon ska stå för en groda. Tycker dock det blir ett skönare resultat då allt är spontant, blir mer äkta.

"Pengar som pengar, svarta som vita"

Var som de flesta vet, finnkampen idag. Fick ett ohejdbart skrattanfall under Finlands nationalsång. Har inte någon riktig ursäkt, men då orden som lät som ko-ko-laden kom kunde jag inte hålla mig. Böjde mig över och låtsades knyta skon över resterande tiden av nationalsången. Under den svenska var det kanske någon som trodde att det var på grund av nationell stolthet jag hade tårar i ögonen. Men icket.


Twillight

Så har jag betat av ännu en film på min ganska korta lista över filmer jag sett. Den här gången är det Twillight som står under granskning. Jag såg den hos David med Stina och Anna. Tycker den var ganska spännande och faktiskt inte alltför tjejig som jag var rädd att den skulle vara. Fast jag kan inte förstå hypen över killen nedanför. Ska den nya drömkillen ha läppstift, alldeles blekvit hy och en önskan att döda sin kärlek? Tacka tiden då det var tall dark and handsome som gällde!



Betyg Twillight
Maxbetyg är 5 stjärnor.

Allmänt: ###
Tjejighet: ####
Effekter:##
Bellas pappas mustasch: #####

Ändå en helt klart sevärd film!

Bubbel + bastu= snö

Otroligt skön gårdag. Det är ganska exakt 4 månader kvar tills resan till Grekland. Kommer bli det absolut roligaste jag gjort i hela mitt korta och tragiska liv. Vi var väl just så pass över 10 pers igår nere i källaren bredvid Kåffe in. Var otroligt fint och var skönt att basta och bubbla med sina närmsta polare. Vi var sedan fyra modiga soldater som tog steget ut i snön och sedan gågatan i badkläder.



Värdelöst..


Garderobstömning

Ska sälja lite kläder så håll utkik här.

..

..

Skate och radiosändning

Har börjat åka bräda igen, fett soft. Igår var jag och åkte med wille och oscar. Satte några sköna grejer och klarade mig utan pungkross, benbrott och andra mysiga saker som hör skaten till.

Idag sände vi radio - kommer nog lägga upp programmet här senare!


Äntligen Viking igen

När som helst kommer den så väl igenkända doften av ost kebab och pizzadeg att leta sig hit, och kort därefter kommer syrran och hennes sambo att kliva in genom ytterdörren. Jag har tänkt spara till en utlandsresa med grabbarna i sommar. Så till stor del därför ingick jag Dennis mfl i ett löfte att inte äta skräpmat. När syrran erbjöd gratis pizza kunde jag inte låta bli. Från och med nu så om någon bjuder så bangar jag inte! Så det är bara att börja bjuda ut mig.

I kombihallens dystra lokaler

Kom nyss hem från en ganska grå dag, mycket träningslokaler. Vi hade först genomgång på Soo shims nya gym. Ett ganska intressant fenomen är efter-indianbandsfenomenet. Starka spår av indianbandet kan likt cannabis finnas kvar i/på kroppen lång tid efter användandet. Ofta i form av röda sträck i pannan, eller att håret luras att det fortfarande sitter ett band där. Som i bildexemplet under. Med respekt för privatpersonen, väljer jag att göra en grundlig censur på ansiktet.



På väggen till duschen sitter det en skylt där det står något i stil med.

"Det är någon som tycker om att pissa i duschen, om vi kommer på vem detta är kommer denna att bestraffas med ett års avstängning från kombihallen

Uppgifter som leder till att den skyldige hittas belönas"

Är det bara jag som ser en enkel utväg från all fys i kombihallen? Dessutom får den kompis som anger mig en belöning. Finns det ens något negativt?









En gästbloggare

Om ni undrar varför det är så bra flyt i texten som följer och inte de vanliga osammanhängande raderna så är det för att det inte är isac som skriver. Jag menar inte på något sätt att jag är bättre än någon annan utan bara att isac är betydligt sämre.

Eftersom att det är typ två personer som kommer att läsa det här (isacs mamma och isac hund, förlåt, en person) så spelar det egentligen inte så stor roll vad jag skriver. Men eftersom tanken är att åtminstone isacs syrra och pappa också ska läsa bloggen så måste jag försöka höja nivån ett litet snäpp framöver. 

Jag vet inte riktigt vad jag ska skriva om nu så jag kan lika gärna göra det som många har velat men inte riktigt vågat de senaste dagarna, ge mig på jacces moppemusch. Okej om du vill ha skägg jacob men du bör nog vänta minst ett år till.

Man kan glömma att raka sig någon dag men går det mer än en vecka så tar jag det som ett försök att skaffa nåt som du inte är kapabel till ännu. Jag säger det här som en vän , det ser förjävligt ut.

SKATE

Ska snart ned på efyran och träffa wille,
Med min nyinhandlade bräda och Dudens gamla skor ska jag uträtta storverk.

Piteå havsbad

Hade egentligen fys idag klockan 11. Fast jag försov mig, när jag väl vaknat såg jag möjligheten att följa grabbarna till piteå havsbad. Slängde i mig frukost och packade väskan och äventyret var igång. Första stoppet blev Ica Maxi. "Minihuset" där man kan lämna barnen medans man handlar tyckte att man behövde uppmärksamma saker som nog är självklara för de flesta. Se nedan:



Idag kände vi att vi blivit för stora för badet, inte samma pirr då man åker toan längre.

För att jag försov mig imorse så blir det nu ganska hård intervallträning i backe.
Samme ska komma hit, blir nog att lyssna lite på deppmusik. Lite på det humöret just nu,

Peace.

Nystart

Ska snart börja uppdatera bloggen igen, den här gången med Dennis och Jacob som medhjälpare. Kan bara sluta på ett sätt. D&Js nya blogg kritiserar det jag skriver alltför mycket, ha dina vänner nära, men dina fiender ännu närmare. Det är alltså en strategi jag har för att i längden kunna förinta dessa två till ytan och insidan mycket fula herrar. Uppstickare har ingen plats på blogghimlen.

www.ingenkonstighet.blogg.se

Det blir alltså en nystart på lördag! Willkommen

Vi kommer även starta med inslaget "Veckans Babe" inspirerat av Tobbe i kultserien Eva och Adam.

Bristande säkerhet på skavsta flygplats

Igår trotsade jag träningsvärken och tog mig till sunnanå och Benjamin, och såg scrubs. Vid elvatiden drog jag till stina och såg Kung Fu Panda med Jack Black. Efter ett rejält kvällsfika så hittade jag till min säng vid 5-tiden.

Jag tränade mitt första riktiga fys-styrkepass i tisdags, än idag har jag svårt att gå. Jag fick i alla fall veta att jag har träning ikväll så det är bara att försöka koppla bort att man är mer stel än Derek Vinyard var  i American history X efter duschscenen då han, hm tappade tvålen..

Jag pratar med Johannes nu han är just nu på Skavsta flygplats i väntan på att stiga på planet till London. Johannes påminde mig om en rolig sak som hände förrförra gången vi åkte dit.

Vi går till passkontrollen och slänger upp våra pass på bordet. Killen bakom disken ser relativt ny ut i gamet och inte särskilt självsäker. Jag och Johannes slänger upp våra pass bredvid varandra medans han kollar något på sin dator. Efter det så tar han mitt pass och kollar väldigt misstänksamt på Johannes ansikte. Han jämför alltså fotot på mitt pass med Johannes ansikte. Tveksamt lägger han ned mitt pass och tar upp Johannes och jämför hans pass noga med mitt ansikte. Efter att ha kollat väldigt länge på passet/mitt ansikte ger han Johannes pass till mig och mitt pass till johannes och säger att vi får gå vidare.

Tydligen så jobbar han kvar på flygplatsen och det var så jag kom att tänka på det igen.

Hur var det med kollen?


Gårdagen - En framgångssaga

Gårdagen var en riktig framgångssaga. Från morgon till kväll.

För det första så slapp jag med hjälp av mina hundögon fara till Mormor och äta, pumpade istället magen full med makaronilåda.

Träffade en massa skönt folk och mot slutet av turneringen sa de i högtalarna att alla skulle titta under sina säten för att det 4 kuvert utplacerade runt om i Eddahallen som jag tror tar runt 500 personer. Ivrigt kikar jag först under mitt säte för att direkt efter börja kika under stolarna på raden ovanför som till stor del var tom.

Besviken ser jag inget kuvert och tänker att jag som vanligt aldrig vinner. Då får jag för mig att jag ska kolla under min stol en gång till, mest för sakens skull. Då ser jag ett vitt litet kuvert och blir väldigt glad och öppnar det som en 10-åring på julafton. I kuverteret står det att jag vunnit matchskor från adidas som jag kan hämta på intersport.

Då cupen är slut går jag till kiosken för att hämta min macka. I kiosken håller de på att packa undan allt som är kvar, och mycket av det ska alltså slängas. De flesta av mina läsare har nog tillräckligt hög IQ för att förstå att detta innebär sjukt billiga priser.

Originalpriset för mackorna är 30kr och kakorna 10kr.

För mina 30 riksdaler fick jag om jag minns rätt:

6st mackor med lite diverse saker på: Sallad, gurka, rödbetssallad och köttbullar - Riktigt gott

2st mockaruter storlek enorma

En chokláboll

Och sist men inte minst, två bläckpennor

Efter detta blev det även framgång på hockeyn där Frölunda besegrades.
På kvällen var jag med stina och bara tog det lugnt.

A good day out som Danny Dyer skulle uttryckt sig. 

Sunnanåcupen

Idag så var tanken att Classe Norén skulle hämta upp mig vid min port halv 10 och att vi sedan skulle fara till Sunnanå cupen.

Låter kanske inte alltför tidigt. Men jag fastnade vid nån riktigt värdelös skitfilm och somnade inte förrän vid halv 6. Då dök jag upp vid halv 1-tiden istället. Mycket skönare.

Nu på kvällen var jag med benne, samme, dennis, elina, frida, ottilia och stina. Vi såg Get Smart med Steve Carell som inte var helt skit men att säga att är bra är en överdrift. Vi spelade därefter sällskapsspel och det blev väldigt uppriven stämning efter att några spelare ständigt försöker fuska. Borde bestraffas med avkapning av valfri kroppsdel.

Imorgon verkar det som att vi grabbar ska bada på edda. Snackas även om Pite havsbad till veckan.

Peace

Luleå

Idag är det match mot Luleå hemma. Kommer förhoppningsvis bli hett. Samme ska komma förbi mig snart så ska vi dra oss till ladan med ett eventuellt besök på mcwell före.

Nu kör vi!

Nyårslöften

Nu har jag en dag på mig att äta skräpmat. Det har blivit alldeles för mycket för mina två kistor:

Skattkistan har fått ta en del hårda smällar under året på grund av detta. Jag som tidigare var så kapitalstark.
Men hälsan kommer så klart först och värst är nog de stenhårda slagen kistan i magregionen fått ta. Efter att ett gäng killar taigt en titt i spegeln har vi insett att detta är nog. Vid nyårs kom jag, emilm, David, samuel och dennis överrens om att helt lägga av med skiten, det har blivt som en drog och enda gången jag är lycklig är då jag är sprängmätt så jag nästan spyr av ett dubbelt bureåmål med smält ost.

Det som mest driver mig är att få dennis frisk från sitt sjukliga fetmatillstånd. Enligt läkarna är hans liv i fara på grund av hans otroligt höga BMI. Han är inte heller någon vacker syn... hoppas jag ska kunna hjälpa dennis att ändra sin livsstil och rädda sitt eget liv.

Vi tror på dig Denkan!

Under oklara omständigheter har Samme brutit mot pakten. Fast han får en chans till.
Jag är stensäker på att jag klarar det. Ifall jag känner behovet att på en lördagskväll fara på Max så får jag helt enkelt hålla igen plånboken och käften.

Mot framgång och ära - Beach 09!

Nyårs

Idag tog jag mig fram och tillbaks över stan tack vare mina små quadriceps och cykel. For till coop för att handla hamburgare till middan. Som vanligt har jag urusel framförhållning och samme och mannberg var redan där inne. Coop stängde klockan fem och jag kom insläntrandes i entrén prick 5 vilket gjorde att väktaren stoppade mig. Jag hade mitt sikte inställt på hamburgare och diverse tillhörigheter och tänkte inte acceptera ett nej. Då lyckades jag övertala väktaren.

"Snälla, jag vet exakt vad jag ska köpa och det var ju faktiskt nyss jul" 

Vi drog sen till samme där vi käkade tungviktare och spelade Icy Tower med hitler som gubbe. Jag har aldrig hört orden "Blitzkrieg" och "Sieg Heil" uttalas så många gånger på så kort tid.

Från Anderstorp så for vi till emilp där vi hade en riktigt härlig korvfest. Senare for vi mot brännanhållet och därifrån kom vi på idén att fara till moröbacke. Efter att ha firat tolvslaget där drog vi mot en fest vid edda som spårade ur helt och hållet.

Kvällen avslutades på Max där jag och Carl var rådgivare och försökte hjälpa en 22-åring att styra hugg för kvällen. Han var riktigt skön och vi snackade en massa skit.

Helt okej nyårs!

RSS 2.0