Ineffektivitet och Felon

Vinner man skottstatistiken med 52-21 säger väl logiken att man borde vinna? AIK verkar inte hålla med. Riktigt pinsamt att inte kunna avgöra matchen med det spelövertag man har.

Efter matchen var jag med Jacce å cillan, vi drog på hemmakväll, letade efter never back down, men blev istället fängelsefilmen Felon. Var även förbi ICA där cissi köpte en liten minipåse, fattar inte riktigt hur man tänker då man köper en sån, den innehåller ungefär en näve chips. Filmen var iaf riktigt grym, handlade om en familjefar som "råkade" slå sönder bakskallen på en inbrottstjuv och som får slåss för sitt liv i fängelset.



Något som som man lyste med sin frånvaro var att han klarade sig från att bli sönderpumpad i duschen av nån tvåmeter nazist med ett hakkors i nacken. Nåt som man vanligen brukar se i de flesta fängelsefilmer. Filmen pumpade iaf upp testosteronnivån hos oss killar, även cillan blev aningen våldsbenägen. Medans nivån fortfarande var hög undrade jag ifall de ville följa på  KAX på MAX lördagskvällen till ära. Vi började istället se illusionisten, var väl helt okej, fast jag och cillan drog rätt snabbt.





 

Kommentarer
Postat av: nyfikenpajk

har den där "cillan" något mobilnummer som man skulle kunna få ta del av?

2008-11-16 @ 13:36:54
Postat av: Seiiiinfeeeld

Klart du kan få hennes nummer.. ;)

2008-11-16 @ 22:45:35
URL: http://casualfox.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0