Det var väl imorgon igår?

Tog en bit över en timme att ta sig hem mitt i natten från Sunnanå igår men promenadmusklerna fick väl i alla fall träning. Det var nästan så att det jobbiga med min nattliga promenad vägdes upp av varmchokladen då jag kom hem. Idag lockade Jacce med mig på stan, Kaggen och Benne anslöt senare.

Benjamin och Dennis fyller 18 idag så grattis till tvillingarna från Sambagatan. Oskar verkade inte ha full koll på det hela. När Oskar frågade om deras födelsedag sa han:

"Är det idag också? det var väl imorgon igår?"

Den där meningen är så långt ifrån korrekt som man kan komma. Kan man verkligen fylla år två gånger på ett år? Kan det vara imorgon igår? Nej Oskar, tillbaks till talpedagogen.

På frasses var det ett hyfsat irriterande fjortisgäng som vägrade hålla käft. Såna gånger man kan önska att man hade en pistol till hands, inte nödvändigtvis för att skjuta för att döda, men i alla fall skrämma upp de små liven. De hade en konversation som gick till på något liknande sätt.

"Asså kan int vi bah byta byxeeer de e så sjukt snyggaaa"

De lämnade frasses och måste ha gått på någon toalett för att byta eller något. För några minuter senare går tjejerna utanför max med varandras byxor på sig. Skitstora och fula hiphopbyxor utan stil som låg på helt fel sida på storleksskalan. Tjejen måste haft XL då hon borde ha XS. Och den andra bruden i rastabyxor. De klarade verkligen inte av att vänta tills de kom hem med att byta byxor.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Ibland vet han nog inte riktigt vad han snackar om..

2009-02-06 @ 20:12:05
URL: http://erlino.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0