Kvinnomisshandlare x3

Det är tredje gången jag har med ordet kvinnomisshandlare i rubriken. Chris brown har nu blivit gripen för kvinnomisshandel och eftersom att man alltid kan lita på svensk media och jag går media och journalistik så är det bara att beklaga. Att alla tjejers drömkille kanske visat sig vara en riktig badboy.


"Sångaren Chris Brown greps i natt anklagad för misshandel med någon form av vapen. Offret uppges vara flickvännen och sångerskan Rihanna, enligt nöjessajten tmz.com. Både Chris Brown och Rihanna skulle ha uppträtt vid Grammygalan, men ställde in – officiellt på grund av en olycka.

Nu kommer uppgifter som visar att Chris Brown ska ha gett sig på sin flickvän med någon form av vapen, skriver tmz.com. Polisen i Los Angeles sökte under söndagen Chris Brown för en påstådd kvinnomisshandel efter att de fått in ett larmsamtal. Sångaren lämnade in sig själv till polisen i natt, genom att hans stjärnadvokat Mark Geragos skjutsade dit honom. Brown släpptes sedan mot en borgessumma på 50 000 dollar, uppger people.com.

Han misstänks för kvinnomisshandel, skriver TMZ.com. Enligt polisen ska Rihanna, som enligt polisen hade synliga skador efter attacken, ha identifierat Brown som den skyldige. Brown kan nu riskera upp till nio års fängelse."

Nu ställer man sig frågan ifall Robert Pattinson också är det?


Kommentarer
Postat av: hemlig

så jävla het killen där är ^^

2009-02-10 @ 18:57:48
Postat av: Mrs Pattinson

Jodå, en och annan hurril har man fått ta emot genom åren - men det är bara att vända andra kinden till och låta Robert slå.

2009-02-11 @ 10:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0